Individuele of groepsbegeleiding aanvragen
Sommige assessoren of organisaties kiezen aanvullend op onze basistraining voor een begeleidingstraject op maat. Doelen verschillen van het tot succes maken van de eerste ingebruikname tot het beantwoorden van beleidsmatige vragen.

Ondersteuning door experts

Momenteel bieden we individuele begeleiding, groepsbegeleiding (6 - 8 deelnemers) en organisatiebegeleiding aan. Het is goed om te weten dat deze vorm van ondersteuning gegeven wordt door experts van de Competentie Thermometer.

Individueel – coaching-on-the-job: uitgebreid

Individuele begeleiding aanvullend op onze basistraining met als doel om de eerste ingebruikname tot een succes te maken. De begeleiding is toegespitst op inhoud en vaardigheden, maar kan volledig afgestemd worden op persoonlijke leerwensen.

Groepsbegeleiding

Dit betreft een groepsgewijze begeleiding met als doel om de eerste ingebruikname tot een succes te maken. De begeleiding behandelt in een vijftal optionele sessies op maat zowel inhoud als vaardigheden. De ondersteuning kan aansluitend op een basistraining gegeven worden.

Organisatiebegeleiding

Wij bieden ondersteuning bij het beantwoorden van onderstaande, en uiteraard ook andere vragen: In welke situaties zetten wij de Competentie Thermometer in? Met welk doel? Welke functieprofielen gebruiken wij daarvoor? Wat doen we met de rapportage? Wat zijn de wettelijke kaders wat dit betreft? Wat is de verhouding tot ons personeelsbeleid en De Competentie Thermometer?

Vraag een offerte voor begeleiding aan

Competentie Thermometer BV, Nicolaes Maesstraat 2 - unit 216, 1506 LB Zaandam
sales@ctmeter.nl • +31 (0)75 - 614 8170 • KvK Amsterdam: 5762 8955 • BTW: NL852665064.B01

Over jezelf

Vul onderstaand formulier in om informatie over de verschillende mogelijkheden voor begeleiding aan te vragen.

Over de begeleiding

Na het invullen van dit formulier wordt er contact met je opgenomen om de details van de begeleiding te bespreken. Op basis daarvan zal je een vrijblijvende offerte ontvangen van ons.