Vraag een offerte aan voor een assessment
Wil je de kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden van een onderwijsgevende in het primair, voortgezet of middelbaar beroepsonderwijs laten onderzoeken? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor een assessment. Wij zullen de best passende assessor voor je uitkiezen.

Goed om te weten

Wij zullen aan de hand van je aanvraag bekijken welke assessor het beste bij de opdracht past. Daarvoor kijken we naar vakgebied, ervaring, kwaliteit, reisafstand en vervolgwerkzaamheden. Het aanvragen van de offerte verplicht je tot niets. Een assessor zal altijd eerst contact met je opnemen om de details van de opdracht te bespreken.

De samenwerking is erg prettig verlopen. Ook de medewerkers waarbij de assessments af zijn genomen, waren erg positief over Roland en zijn professionaliteit. Bovendien handelt Roland snel en is hij erg flexibel. Kortom, een superfijne samenwerking gehad en zeer zeker een aanrader voor anderen (of weer voor ons in de toekomst)!

Zeynep Erdogan
Stichting Islamitisch College
5

We hebben ervaren dat Roland op respectvolle wijze omgaat met de deelnemer aan het assessment. Ook de terugkoppeling van de rapportage gebeurt op een eerlijke en zorgvuldige wijze, rekening houdend met de diverse betrokkenen.

Erna van Engelen
Gereformeerd Primair Onderwijs West Nederland
5

Vraag een assessment aan

Competentie Thermometer BV, Nicolaes Maesstraat 2 - unit 216, 1506 LB Zaandam
sales@ctmeter.nl • +31 (0)75 - 614 8170 • KvK Amsterdam: 5762 8955 • BTW: NL852665064.B01

Over de opdrachtgever

Je eigen contactgegevens zijn nodig voor het bespreken van de details van de opdracht.

Over het assessment

Neem alle relevante informatie op, zodat de offerte goed aansluit.