Hans Leistra

Hans is begin 2013 opgeleid tot assessor. Hij is gestart als leerkracht en doorgegroeid tot directeur op een basisschool. Na een periode als onderwijsadviseur richtte hij Hans Leistra Training & Ontwikkeling op.

Hans ziet de wereld als een eindeloos netwerk van verbindingen tussen ideeën en wensen, oorzaken en gevolgen, bedoelingen en effecten. Hij vindt het echter vooral een netwerk van mensen die met elkaar verbonden zijn in de zoektocht naar de betekenis van hun bestaan. Als vormgever van duurzaam leren, als coach en organisatie-adviseur wil hij een bron van inspiratie zijn voor mensen binnen organisaties en werkt hij vanuit systeem-theoretische kaders om de persoonlijke drijfveren te verbinden met eigen leervragen in relatie tot de missie van de organisatie.

Zijn eigen drijfveer is het aanboren van ontwikkelingspotentieel bij mensen binnen organisaties om te leren doen wat de toekomst van ons vraagt. Immers “leren is menselijke ontwikkeling” en het zijn de mensen/kinderen zelf die toegerust zijn om het doen. Hans' werkzaamheden bestaan uit het systemisch ondersteunen en begeleiden van scholen en organisaties die zich bezig houden met het geven van betekenisvol onderwijs, dat past binnen deze tijd, waar nieuwe inzichten in verwerkt zijn en dat een bijdrage levert aan duurzaamheid en perspectief op een betekenisvolle toekomst.

Hans Leistra

Functie Onderwijsbegeleider
Bedrijfsnaam Irisz
Plaats Merkelbeek
Website http://www.irisz.me
Functieprofiel(en) Leerkracht primair onderwijs (PO)
Docent voortgezet onderwijs (VO)

Vraag een offerte aan voor een assessment

Goed om te weten: het aanvragen van een offerte verplicht je tot niets. De geselecteerde assessor zal eerst contact met je opnemen om de details van de opdracht te bespreken. Na het ontvangen van een kostenindicatie kun je besluiten of je de opdracht verstrekt.

Over de opdrachtgever

Je eigen contactgegevens zijn nodig voor het bespreken van de details van de opdracht.

Over het assessment

Neem alle relevante informatie op, zodat de offerte goed aansluit.