Marc Franzen

Marc is begin 2013 opgeleid tot assessor. Hij heeft op interim-basis veel functies vervuld als teamleider, afdelingsmanager en directeur in het VO en MBO. Sinds 2009 is hij eigenaar van Franzen Coaching & Consultancy.

Marc omschrijft zichzelf als doelgericht, deskundig, ervaren en strategisch. Hij is een sterke leider die rust weet te brengen in de organisatie. Hij denkt strategisch en ontwikkelt actiegerichte plannen om de doelen te bereiken. Door zijn coachende leiderschapstijl weet hij te verbinden en te motiveren. Zijn ervaring deed hij op in zowel het onderwijs als het bedrijfsleven. Ondanks zijn sterke resultaatgerichte instelling luistert hij goed naar de belangen van de medewerkers en weet hij deze te vertalen naar de organisatiebelangen. Zijn specialisatiegebieden zijn Voortgezet Onderwijs en Beroepsonderwijs. Bij veranderingsprocessen gaat hij uit van de spreuk: ‘Je kunt de windrichting niet veranderen, wel hoe je de zeilen zet’. Specialismen: Interim-management voor VO, VMBO en MBO.

Marc Franzen

Functie Coach en adviseur VO/MBO
Bedrijfsnaam Franzen Coaching & Consultancy
Plaats Enschede
Website http://www.franzenconsultancy.nl
Functieprofiel(en) Docent voortgezet onderwijs (VO)
Leraar middelbaar beroepsonderwijs (MBO)

Vraag een offerte aan voor een assessment

Goed om te weten: het aanvragen van een offerte verplicht je tot niets. De geselecteerde assessor zal eerst contact met je opnemen om de details van de opdracht te bespreken. Na het ontvangen van een kostenindicatie kun je besluiten of je de opdracht verstrekt.

Over de opdrachtgever

Je eigen contactgegevens zijn nodig voor het bespreken van de details van de opdracht.

Over het assessment

Neem alle relevante informatie op, zodat de offerte goed aansluit.