Aanvullende begeleiding
Kom je ergens niet uit? Dan helpen we je!

We bieden persoonlijke ondersteuning bij het gebruik van de applicatie, maar ook aanvullende begeleiding op individueel of organisatieniveau.

Overzicht opties aanvullende begeleiding

We bieden verschillende soorten begeleiding aan voor zowel individuen, teams als organisaties. Doelen verschillen van het tot succes maken van de eerste ingebruikname tot het beantwoorden van proces- of beleidsmatige vragen.

Supervisie-sessie "opschudden"

Organisatiebrede ondersteuning bij het beantwoorden van praktische, inhoudelijke, procesmatige of beleidsvragen. Meestal neemt één van onze adviseurs deel aan een werkgroep personeel of een MT dat zich met het beantwoorden van deze zaken bezig houdt.

Meer informatie
Supervisie-sessie "doorpakken"

Dit aanbod is bedoeld voor (ervaren) assessoren die hun kennis en vaardigheden m.b.t. het werken met De Competentie Thermometer verder willen uitbreiden. Tijdens deze sessie komen in elk geval de volgende onderdelen aan de orde:

Meer informatie
Individueel – coaching-on-the-job: beperkt

Individuele ondersteuning bij het beantwoorden van praktische, inhoudelijke, procesmatige of beleidsvragen.

Meer informatie
Individueel – coaching-on-the-job: uitgebreid

Individuele begeleiding aanvullend op onze basistraining met als doel om de eerste ingebruikname tot een succes te maken. De begeleiding is toegespitst op inhoud en vaardigheden, maar kan volledig afgestemd worden op persoonlijke leerwensen.

Meer informatie
Groepsbegeleiding

Dit betreft een groepsgewijze begeleiding met als doel om de eerste ingebruikname tot een succes te maken. De begeleiding behandelt in een vijftal optionele sessies op maat zowel inhoud als vaardigheden. De ondersteuning kan aansluitend op een basistraining gegeven worden.

Meer informatie
Organisatiebegeleiding

Wij bieden ondersteuning bij het beantwoorden van onderstaande, en uiteraard ook andere vragen: In welke situaties zetten wij de Competentie Thermometer in? Met welk doel? Welke functieprofielen gebruiken wij daarvoor? Wat doen we met de rapportage? Wat zijn de wettelijke kaders wat dit betreft? Wat is de verhouding tot ons personeelsbeleid en De Competentie Thermometer?

Meer informatie

Laten afnemen of liever zelf doen?
Werk je op een school en wil je een assessment laten afnemen bij een leraar? Huur dan één van onze assessoren in. Doe je dat vaker óf werk je als adviseur? Dan is het slimmer om zelf assessor te worden. Laat ons je persoonlijk adviseren via e-mail of telefoon.

Zelf assessor worden Assessment laten afnemen