Individueel – coaching-on-the-job: beperkt
Nadat je je als assessor hebt laten opleiden om met de Competentie Thermometer te kunnen werken, kunnen op enig moment vragen op tafel komen. Wij kunnen helpen met het beantwoorden daarvan.

Ondersteuning door partners

Het is goed om te weten dat deze vorm van ondersteuning uitsluitend gegeven wordt door de partners (en bedenkers) van de Competentie Thermometer.

Opzet Coaching-on-the-job

Doelgroep

Dit aanbod is bedoeld voor assessoren die de behoefte hebben om met een medewerker van De Competentie Thermometer bepaalde delen van een volledig assessment af te nemen (de observatie en het interview), bijvoorbeeld omdat je na het doen van enkele observaties en afnemen van enkele interviews graag feedback op je eigen handelen wilt.

Activiteiten

Bij het doen van de observatie en het afnemen van het interview word je on-the-job begeleid door een ervaren assessor van De Competentie Thermometer. Dit houdt in dat een CT-expert met je ‘’meeloopt’’. De onderstaande individuele invulling van deze begeleiding kan qua proces en inhoud desgewenst worden bijgesteld overeenkomstig je persoonlijke leerwensen:
Uitvoeren van klassenobservatie (assessor en CT-expert). De CT-expert zorgt voor een "schaduw-observatie" gevolgd door een interpretatie van de gezamenlijke bevindingen;
Afnemen van het interview (assessor) gevolgd door feedback (CT-expert).

Je investering

Voor deze begeleiding factureren wij € 499,- (ex. btw) p.p. Dit bedrag is exclusief reistijd en reiskosten.

Locatie

De begeleiding vindt plaats op de door jou gewenste locatie.

Wat nu?

Als je gebruik van deze vorm van aanvullende begeleiding wilt maken, stuur dan een mail naar sales@ctmeter.nl. Wij nemen vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 075-6148170.