Supervisie-sessie "opschudden"
Nadat je als organisatie één of meerdere assessoren hebt laten opleiden om met de Competentie Thermometer te kunnen werken, kun je bij ons aanvullende begeleiding krijgen.

Ondersteuning door partners

Het is goed om te weten dat deze vorm van ondersteuning uitsluitend gegeven wordt door de partners (en bedenkers) van de Competentie Thermometer.

Vragen met betrekking tot gebruik

Doelgroep

Dit aanbod is bedoeld voor assessoren die -om welke reden dan ook- al enige tijd niet met De Competentie Thermometer hebben gewerkt. We informeren je over de laatste ontwikkelingen en zorgen ervoor dat je vaardigheden weer op peil zijn zodat je weer met een gerust hart aan de slag kunt. Tijdens deze sessie komen in elk geval de volgende onderdelen aan de orde:

De laatste ontwikkelingen

We informeren je over de laatste ontwikkelingen, over de nieuwste assessmentprofielen, over wijzigingen in wet- en regelgeving en over de nieuwste versie van de app.

Toelichting op assessmentprofielen en op de onderlinge samenhang

De Competentie Thermometer bevat diverse assessmentprofielen. Bij de keuze voor een bepaald profiel spelen diverse overwegingen een rol. Wat kun je beter wel doen? Wat niet?

Het afnameproces

We lopen het hele afnameproces uitgebreid met je door, van het begin (het kiezen voor en aanmaken van een assessment en het voorbereidingsgesprek met de leraar) tot het eind (het opstellen van de concept-rapportage, het versturen van de definitieve rapportage en het eindgesprek).

De verschillende onderdelen van De Competentie Thermometer

De Competentie Thermometer bevat verschillende onderdelen (meetmethoden). We lopen de verschillende onderdelen langs en wijzen je op de specifieke aandachtspunten die bij deze onderdelen een rol spelen.

Er is tijdens deze sessie uiteraard ook ruimte voor je eigen leervragen.

Je investering

Voor deze supervisiesessie factureren wij € 295,- (ex. btw) p.p. (één of twee deelnemers) / € 195,- (ex. btw) p.p. (drie, vier of vijf deelnemers). Voor groepen vanaf zes deelnemers stellen wij de groepsgewijze begeleiding voor.

Locatie

Nicolaes Maesstraat 2, Zaandam. Bij uitvoering op een externe locatie worden reistijd en reiskosten in rekening gebracht. Prijzen zijn exclusief btw.

Wat nu?

Als je gebruik van deze vorm van aanvullende begeleiding wilt maken, stuur dan een mail naar sales@ctmeter.nl. Wij nemen vervolgens contact met jé op om een afspraak in te plannen. Je kunt ons uiteraard ook bellen op 075-6148170.