De kosten voor aanvullende opties
We bieden onze assessoren vóór of na het inschrijven voor een basistraining diverse aanvullende opties. Zo kun je via ons bijvoorbeeld een nieuwe iPad bestellen.

Voor wie zijn deze aanvullingen?

We proberen de prijs van onze training en het gebruik van onze applicatie zo laag mogelijk te houden. Om die reden bieden we aanvullende opties aan voor assessoren die meer uit de applicatie willen halen. Als je een oude tablet of nog geen iPad hebt, kunnen wij die voor je bestellen.

Apple iPad

Onze applicatie is gemaakt voor de iPad. Indien je zelf over een iPad (2011 of nieuwer, ongeacht opslagruimte) beschikt, kun je die gewoon gebruiken. Als je nog geen iPad hebt, kun je ons vragen om die voor je aan te schaffen. Wij bestellen dan de nieuwste iPad Air met WiFi en zorgen dat je die thuisbezorgd krijgt. Een leuk extraatje, want je kunt de iPad natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken.

Naar Apple iPad

Laat je opleiden tot assessor
Ben je werkzaam in het onderwijs en beschik je over de juiste achtergrond? Schrijf je dan in voor onze assessortraining. Na het behalen van je examen kun je direct starten met het afnemen van je eerste assessment! Heb je nog iets meer overtuigingskracht nodig? Dan geven we online of op locatie graag een vrijblijvende presentatie.

Word assessor Plan een presentatie