De kosten voor aanvullende opties
We bieden onze assessoren vóór of na het inschrijven voor een basistraining diverse aanvullende opties. Zo kun je via ons bijvoorbeeld een nieuwe iPad bestellen.

Supervisiesessie "doorpakken"

Veel assessoren willen na enige tijd een afspraak maken voor een supervisiesessie. Tijdens deze sessie besteden we aandacht aan je eigen leervragen en/of aan casuïstiek. Daarnaast wordt ook casuïstiek ingebracht door de medewerker van De Competentie Thermometer. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee. Als je voor deze optie kiest, dan nemen we circa negen maanden nadat je de opleiding hebt afgerond contact met je op om een afspraak in te plannen.

Voor deze supervisiesessie factureren wij € 295,- (ex. btw). Locatie: Nicolaes Maesstraat 2, Zaandam. Bij uitvoering op een externe locatie worden reistijd en reiskosten in rekening gebracht.

Apple iPad

Onze applicatie is gemaakt voor de iPad. Indien je zelf over een recente versie van de iPad beschikt, kun je die gewoon gebruiken. Als je nog geen iPad hebt, kun je ons vragen om die voor je aan te schaffen. Wij bestellen dan de nieuwste iPad met WiFi en zorgen dat je die thuisbezorgd krijgt. Een leuk extraatje, want je kunt de iPad natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken.

Naar Apple iPad

Laat je opleiden tot assessor
Ben je werkzaam in het onderwijs en beschik je over de juiste achtergrond? Schrijf je dan in voor onze assessortraining. Na het succesvol doorlopen van de training kun je direct starten met het afnemen van je eerste assessment. Heb je nog iets meer overtuigingskracht nodig? Dan geven we online of op locatie graag een vrijblijvende presentatie.

Word assessor Plan een presentatie