De nieuwe iPad
Onze applicatie is gemaakt voor de iPad. Indien je zelf over een recente versie van de iPad beschikt, kun je die gewoon gebruiken. Als je nog geen iPad hebt, kun je ons vragen om die voor je aan te schaffen. Je ontvangt d​an de nieuwste iPad met WiFi.

Over de applicatie

De Competentie Thermometer is gemaakt voor gebruik op een iPad. De applicatie is gebouwd in HTML5 en werkt in de browser. Het is dus geen 'native app' die in de Appstore van Apple is gepubliceerd. Wij gebruiken technieken zoals 'local storage' om ervoor te zorgen dat de app ook functioneert zonder internet. Het is voor ons niet mogelijk om voor alle besturingssystemen, browsers en apparaten te optimaliseren. Daarom garanderen we een goede werking op een recente versie van de iPad.

Prijs van de iPad

Indien je een oude iPad hebt of nog helemaal niet over een iPad beschikt, kun je die via ons aanschaffen. Je kunt dit in het inschrijfformulier voor de training aangeven.

Wij leveren standaard het instapmodel van de nieuwste generatie iPad met WiFi.

Bij je inschrijving als assessor ontvang je een factuur voor de training, het gebruiksrecht, ondersteuning en eventuele aanvullingen zoals de iPad.

Laat je opleiden tot assessor
Ben je werkzaam in het onderwijs en beschik je over de juiste achtergrond? Schrijf je dan in voor onze assessortraining. Na het succesvol doorlopen van de training kun je direct starten met het afnemen van je eerste assessment. Heb je nog iets meer overtuigingskracht nodig? Dan geven we online of op locatie graag een vrijblijvende presentatie.

Word assessor Plan een presentatie