Vermelding op onze website
We bieden onze assessoren met de commerciële uitbreiding de mogelijkheid van een professionele vermelding op onze website, zodat potentiële opdrachtgevers rechtstreeks offertes bij je kunnen aanvragen voor het laten afnemen van kijkwijzers of assessments.

Werking en bezoekers

Een deel van de assessoren met het commerciële gebruiksrecht heeft gekozen voor een vermelding op onze website. Ze staan in het overzicht van assessoren. Naast opname in het overzicht, beschikken ze over een binnenpagina waarop informatie over hunzelf en hun organisatie te vinden is. De vermelding wordt afgesloten met een formulier waarmee potentiële opdrachtgevers rechtstreeks een offerte bij je aan kunnen vragen voor een assessment.

Onze website trekt ieder jaar meer bezoekers. In 2015 waren dat er 45.000. Gemiddeld is 70% van onze bezoekers 'nieuw', dus dat waren er in 2015 ruim 30.000. Zelfs als 1% daarvan potentiële opdrachtgever is, betekent dit dat er jaarlijks zo'n 300 mensen naar een geschikte assessor zoeken. Dat zou je dus best een aantal opdrachten kunnen opleveren.

Kosten vermelding

Onze website is in april 2016 vernieuwd en daarbij is veel meer rekening gehouden met het ondersteunen van onze assessoren. Ook op het gebied van verkoop. Hoewel we van plan zijn een jaarlijks bedrag te gaan rekenen, hanteren we voor vermelding op onze site voorlopig een eenmalig bedrag van € 99,- (ex. BTW) voor de periode waarin je assessor (met commercieel gebruiksrecht) blijft.

50% korting in 2016!

Indien je je vermelding in 2016 aanvraagt, hanteren we 50% korting. Je betaalt dan dus eenmalig € 49,50 (ex. BTW).

Vermelding aanvragen

Laat je opleiden tot assessor
Ben je werkzaam in het onderwijs en beschik je over de juiste achtergrond? Schrijf je dan in voor onze assessortraining. Na het behalen van je examen kun je direct starten met het afnemen van je eerste assessment! Heb je nog iets meer overtuigingskracht nodig? Dan geven we online of op locatie graag een vrijblijvende presentatie.

Word assessor Plan een presentatie