Lees de publicaties uit ons blog
In ons blog schrijven we op onregelmatige basis over zaken die ons bezig houden. Soms gaan ze over ons bedrijf, maar vaker nog over ontwikkelingen die spelen binnen de vakgebieden onderwijs en human resources. Heel af en toe maken we een exotisch uitstapje. Hieronder vind je de publicaties van de afgelopen jaren.

Toetsingskader observatie-instrumenten onderwijs

Toetsingskader lesobservaties

Roland Philippo 19 oktober 2016 3188

CAOLesobservatieOnderwijsPrimair Onderwijs

De PO-Raad heeft met de vakbonden in de CAO-PO 2014-2015 afgesproken om in te zetten op de professionalisering en begeleiding van (startende) leraren middels een beproefd lesobservatie-instrument. Om te controleren welke ontwikkelaars daadwerkelijk een gevalideerd instrument aanbieden, heeft het Kohnstamm Instituut nu een toetsingskader ontwikkeld. Wij verwachten ruimschoots aan de gestelde criteria te voldoen.

Lees het artikel

De wereldtop onderwijs in Amsterdam

Roland Philippo 22 januari 2013 9383

Onderwijs

Bent u op zoek naar een methode om u uw coachingsvaardigheden te ondersteunen? Heeft u nog wat ruimte in uw opleidingsbudget of interesse in een nieuw verdienmodel (en een iPad 3)? Schrijf u dan nu in voor de training op 13 en 14 maart 2013.

Lees het artikel

Onderwijsassessments op Vives.nl

Roland Philippo 17 mei 2011 8859

AssessmentOnderwijs

Op de website Vives.nl wordt in een artikel uitgebreid aandacht besteed aan de Competentie Thermometer. De vernieuwende iPad applicatie past binnen de groeiende rol van ICT binnen het onderwijs. Niet alleen voor de klas, maar ook bij ondersteunende en adviserende diensten wordt de rol van ICT steeds belangrijker.

Lees het artikel