In-company training
Naast de training voor individuele deelname, bieden we voor groepen van minimaal acht deelnemers ook een in-company training aan.

Aan een dergelijke training nemen uitsluitend medewerkers van de eigen organisatie deel, dus bijvoorbeeld schoolleiders, locatieleiders en/of lerarencoaches. De ideale keuze voor organisaties die er verzekerd van willen zijn dat meerdere medewerkers de software-instructie gelijktijdig volgen op een dag naar keuze. Voor deze variant maken wij graag een offerte, neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Individuele praktijkbegeleiding

De individuele praktijkbegeleiding vormt het laatste onderdeel van de opleiding tot gecertificeerd assessor Competentie Thermometer. Bij deze praktijkcomponent word je door één van onze medewerkers on-the-job begeleid bij de afname van je eerste assessment. Afhankelijk van de afspraken die op jouw school gelden met betrekking tot de corona-crisis zijn er verschillende opties waarop de praktijkbegeleiding kan plaatsvinden:

  • De praktijkbegeleiding vindt plaats op school;
  • De praktijkbegeleiding vindt deels plaats op school en deels online;
  • De praktijkbegeleiding vindt online plaats.

Tijdens de telefonische voorbespreking lichten we de drie opties nader toe en spreken we af welke werkwijze je voorkeur heeft.

Goed om te weten: de medewerker die jou in de praktijk bezoekt, komt niet eerder dan dat ouders vertrokken zijn en alle leerlingen en leraren al in de klas aan het werk zijn waardoor de anderhalve meter afstand optimaal in acht wordt genomen. De praktijksessie is afgerond voordat de school uitgaat. Ook neemt de medewerker zelf eten, drinken en desinfecteringsdoekjes mee. Voor het overige worden de richtlijnen van het RIVM en het protocol ‘’Opstart Onderwijs’’ in acht genomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op over de mogelijkheden van een In-Company training voor jouw organisatie. Vul hieronder enkele gegevens in, zodat we je goed kunnen helpen en een inschatting van de investering kunnen geven.

Over jezelf en de organisatie

Graag enkele gegevens zodat we contact op kunnen nemen.

Over de training

Geef hieronder de gewenste locatie aan (op eigen locatie of in onze trainingszaal in Zaandam), het aantal deelnemers en eventueel een beschrijving van andere wensen en eisen.