Downloads
De naam, het logo en onze huisstijldragers zijn met veel aandacht gemaakt. Op deze pagina kunt u verschillende logo's, afbeeldingen en brochures downloaden over de opbouw, werking en kosten van de Competentie Thermometer. De bestanden mogen voor ieder medium gebruikt worden, maar pas na verlening van onze toestemming.

Logo van de Competentie Thermometer

Het logo van de Competentie Thermometer bestaat uit onze naam in kapitalen, gevolgd door een gestileerde thermometer. Het gebruikte font heet 'Century Gothic'. Via onderstaande knop download u een ZIP-bestand met ons logo in de meest voorkomende bestandsformaten voor gebruik in drukwerk en webtoepassingen. De bestanden voor drukwerk (EPS, PDF, TIF) zijn opgemaakt in CMYK (full colour). Fonts zijn geconverteerd naar outlines. De bestanden voor gebruik op een beeldscherm (PNG, JPG, GIF) zijn opgemaakt in RGB.

Download logo's (ZIP)

Gebruik van ons logo

Het logo van de Competentie Thermometer mag NOOIT aangepast worden. Het dient ALTIJD de door ons bepaalde kleuren te bevatten en in haar originele vorm/verhoudingen opgenomen te worden. Daarnaast dient er voldoende witruimte om het beeldmerk in acht genomen te worden, zodat het onderscheiden kan worden van andere elementen. Het logo mag gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Niet-commercieel gebruik is vrijwel altijd toegestaan. Voor commercieel gebruik is onze toestemming nodig.

Kleurstelling

Het merk Competentie Thermometer bestaat uit het volgende kleurenpalet. Deze RGB-kleuren dienen gebruikt te worden in presentaties van ons merk (online of op beeldscherm).


Oranje
#fb4f00

Rood
#e00018

Zwart
#000000

Donkergrijs
#2d3022

Heldergroen
#8db208

Lichtgroen
#d7e5a2

Lichtgrijs
#dedede

Informatie en promotiemateriaal

De volgende bestanden kunt u in PDF-formaat downloaden:

  • Algemene folder (PDF)
    Uitleg over de Competentie Thermometer, de rapportage, de assessoren en het bestellen van een assessment