Vrij te bewerken ontwikkeltips
Indien een deelnemer op de ondergrens van de benchmark scoort op een bepaald domein, dan levert dat in de conceptrapportage automatisch een ontwikkeltip op. Deze zijn vrij te bewerken, verwijderen of toe te voegen.

Activatie ontwikkeltips

De ontwikkeltips verschijnen op het moment dat de score van een deelnemer op een aandachtsgebied te laag is. De ontwikkeltips worden zowel in de iPad als in de uiteindelijke rapportage lichtgroen gearceerd weergegeven. Ze zijn aanpasbaar of te verwijderen door de assessor.

Ontwikkelsuggesties

Omdat je als assessor je ontwikkeltips waarschijnlijk wilt afwisselen en in sommige gevallen uitbreiding of verdieping zoekt, hebben we per aandachtgebied (bekwaamheid) een flink aantal ontwikkelsuggesties op een rij gezet die zo gebruikt kunnen worden in het rapport. Ook tref je tips aan die specifiek geschikt zijn voor startende leraren.

Alleen voor assessoren

In ons (beschermde) supportcentrum vind je volop artikelen met concrete suggesties van goede ontwikkeltips die zo in de rapportage over te nemen zijn.

Download een voorbeeldrapportage

Laten afnemen of liever zelf doen?
Werk je op een school en wil je een assessment laten afnemen bij een leraar? Huur dan één van onze assessoren in. Doe je dat vaker óf werk je als adviseur? Dan is het slimmer om zelf assessor te worden. Laat ons je persoonlijk adviseren via e-mail of telefoon.

Zelf assessor worden Assessment laten afnemen