Contact met Sales
Je bent bij Sales aan het juiste adres voor commerciële vragen of het wijzigen van je abonnement. Overweeg je om een assessor in te huren óf om zelf assessor te worden, maar wil je graag even persoonlijk contact? Dat kan. Bestaande assessoren kunnen hier zelf uitbreidingen aanvragen. We zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar!

Je kunt ons bereiken via sales@ctmeter.nl of 075 - 614 8170. E-mail proberen wij altijd dezelfde werkdag te beantwoorden.

Maak een afspraak voor een gratis presentatie
Gratis presentatie
Vraag een gratis presentatie aan

Ben je werkzaam als coach, adviseur, trainer, schoolleider, onderwijskundige, onderwijsbegeleider, psycholoog of (interim)directeur? En loop je graag voorop als het aankomt op onderwijsvernieuwing? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende presentatie. Eén van onze adviseurs legt jou en je collega's in ongeveer één uur uit wat de Competentie Thermometer is. Dat kan online of bij jou op locatie.

Gratis presentatie aanvragen

Vraag een offerte aan voor een assessment
Offerte assessment
Vraag een gratis offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het afnemen van een onderwijs-assessment in het PO, VO of MBO. Wij zullen de best passende assessoren voor je uitkiezen. Het aanvragen verplicht je tot niets. Er zal altijd contact met je worden opgenomen om de details van de opdracht te bespreken. De prijsstelling die een assessor hanteert is afhankelijk van ervaring, kwaliteit, reisafstand en vervolgwerkzaamheden.

Offerte assessment aanvragen

Waarmee kunnen we je helpen?

We proberen altijd dezelfde werkdag nog te antwoorden.

Hoe kunnen we je bereiken?

We hebben niet veel informatie nodig, maar willen graag netjes kunnen reageren op je bericht.

Alleen voor assessoren
De volgende pagina's zijn bedoeld voor onze bestaande assessoren. Ze bevatten aanvraagformulieren waarmee je aanpassingen of uitbreidingen kunt doorvoeren. Voor persoonlijk advies over uitbreidingen kun je ook bellen op 075 - 614 8170. Kijk voor hulp en ondersteuning bij het onderdeel Support.

Individuele of groepsbegeleiding aanvragen
Begeleiding
Individuele of groepsbegeleiding

Nadat je als organisatie één of meerdere assessoren hebt laten opleiden om met de Competentie Thermometer te kunnen werken, kunnen op enig moment de volgende vragen op tafel komen. Wij kunnen helpen met het beantwoorden daarvan.

Begeleiding aanvragen