Contact met Sales
Je bent bij Sales aan het juiste adres voor commerciële vragen of het wijzigen van je abonnement. Overweeg je om een assessor in te huren óf om zelf assessor te worden, maar wil je graag even persoonlijk contact? Dat kan. Bestaande assessoren kunnen hier zelf uitbreidingen aanvragen. We zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar!

Je kunt ons bereiken via sales@ctmeter.nl of 075 - 614 8170. E-mail proberen wij altijd dezelfde werkdag te beantwoorden.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie
Vrijblijvende demonstratie
Vraag een vrijblijvende demonstratie aan

Ben je werkzaam als coach, adviseur, trainer, teamleider, afdelingsleider, schoolleider, onderwijskundige, onderwijsbegeleider, psycholoog of (interim-)directeur? En loop je graag voorop als het aankomt op onderwijsvernieuwing? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie. Eén van onze adviseurs legt in ongeveer één uur uit wat De Competentie Thermometer is. Dat kan online of bij jou op locatie.

Vrijblijvende demonstratie aanvragen

Vraag een offerte aan voor een assessment
Offerte assessment
Vraag een gratis offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het afnemen van een assessment voor leraar of leidinggevende. Het aanvragen verplicht je tot niets.

Offerte assessment aanvragen

Alleen voor assessoren
De volgende pagina's zijn bedoeld voor onze bestaande assessoren. Ze bevatten aanvraagformulieren waarmee je aanpassingen of uitbreidingen kunt doorvoeren. Voor persoonlijk advies over uitbreidingen kun je ook bellen op 075 - 614 8170. Kijk voor hulp en ondersteuning bij het onderdeel Support.

Individuele of groepsbegeleiding aanvragen
Begeleiding
Individuele of groepsbegeleiding

Nadat je als organisatie één of meerdere assessoren hebt laten opleiden om met De Competentie Thermometer te kunnen werken, kunnen op enig moment de volgende vragen op tafel komen. Wij zijn je dan graag van dienst.

Begeleiding aanvragen