Maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie
Ben je werkzaam in het onderwijs als leidinggevende, begeleider, coach of adviseur en wil je kennis maken met dé methode om objectief de kwaliteit en ontwikkelmogelijkheden van een leraar vast te stellen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie.

Waarom deze demonstratie?

  • Een oprichter/partner legt je uit hoe ons observatie-instrument tot stand is gekomen en hoe dit wetenschappelijk is onderbouwd;
  • We geven toelichting op de voordelen als hulpmiddel bij kwaliteitsontwikkeling, beoordelingen en als startpunt van het integraal personeelsbeleid;
  • Het kost je slechts één uur van je tijd. De demonstratie kan online, maar ook bij jou op locatie plaatsvinden.

Ervaringen assessoren

Meer dan de helft van onze assessoren gaf schriftelijk aan dat onze basistraining verreweg de meest interessante training was die ze gevolgd hebben. Daarnaast bestempelt de meerderheid de Competentie Thermometer als beste onderwijsapplicatie waar ze ooit mee te maken hebben gehad. Daar kunnen we alleen maar trots op zijn!

Assessoren waarderen onze toegevoegde waarde gemiddeld met een 8,2 (KTO 2015).

Vrijblijvende demonstratie aanvragen

Competentie Thermometer BV, Nicolaes Maesstraat 2 - unit 216, 1506 LB Zaandam
sales@ctmeter.nl • +31 (0)75 - 614 8170 • KvK Amsterdam: 5762 8955 • BTW: NL852665064.B01

Over jezelf en je organisatie

We hebben niet veel informatie nodig, maar de opgenomen velden zijn verplicht.

Over onze afspraak

Je kunt een gewenste presentatievorm aangeven, maar behouden ons het recht voor om daar vanaf te wijken als dat niet in onze agenda past. We nemen altijd persoonlijk contact op om de afspraak te bevestigen.