Referentie van Annemarie de Jong

Annemarie de Jong is directeur-bestuurder bij SBO 't Palet in Bovenkarspel en heeft de online e-Learning training van de Competentie Thermometer gevolgd. Op ons verzoek schreef Annemarie daar het volgende over:

Ik heb de e-learning variant van de Competentie Thermometer gevolgd. Voor mij was deze vorm van studeren prettig en waardevol. Wie weinig in aanraking is geweest met de achterliggende theorie over persoonlijkheidsdimensies, capaciteitenonderzoek e.d. zal mogelijk liever de klassikale opleiding volgen. Het gesprek met de docent en medecursisten heeft dan zeker een meerwaarde. De afsluiting d.m.v. de beheersingsproef, maar met name de begeleiding en de feedback tijdens de praktijkdag maakten deze cursus voor mij áf. Theorie en praktijk kwamen samen, en door de concrete en constructieve feedback durf ik het de volgende keer zelf aan!

Annemarie de Jong - Assessor Competentie Thermometer
Annemarie de Jong
SBO 't Palet
5

Ik heb de e-learning variant van de Competentie Thermometer gevolgd. Voor mij was deze vorm van studeren prettig en waardevol. Wie weinig in aanraking is geweest met de achterliggende theorie over persoonlijkheidsdimensies, capaciteitenonderzoek e.d. zal mogelijk liever de klassikale opleiding volgen.