Referentie van Zeynep Erdogan

Zeynep Erdogan, Kwaliteitsmanager Onderwijs van Stichting Islamitisch College in Schiedam, is opdrachtgever van een assessment dat werd afgenomen met behulp van de Competentie Thermometer. Op ons verzoek schreef Zeynep daar het volgende over:

"Een aantal maanden terug hebben wij voor ons schoolbestuur Roland en een van zijn collega's ingezet om een aantal assessments af te nemen. Gedurende het gehele proces heb ik constant contact gehad met Roland. Vergat ik het? Dan wist Roland me wel te vinden!

De samenwerking is erg prettig verlopen. Ook de medewerkers waarbij de assessments af zijn genomen, waren erg positief over Roland en zijn professionaliteit. Bovendien handelt Roland snel en is hij erg flexibel. Kortom, een superfijne samenwerking gehad en zeer zeker een aanrader voor anderen (of weer voor ons in de toekomst)! "

Laurens van Denderen
Prinses Beatrixschool Heemstede
5

De Competentie Thermometer heeft mij inzicht gegeven in mijn functioneren als leerkracht. Het geeft een overzicht van verschillende essentiële vaardigheden, welke ik mijn huidige functioneren als leerkracht, op verschillende niveaus beheers.