De kosten van je abonnement
Met onze applicatie kun je onbeperkt assessments afnemen bij medewerkers of sollicitanten binnen de organisatie waarvoor je zelf werkt. Als assessor betaal je hier jaarlijks een vast bedrag voor.

Werking en kosten

Nadat je de training hebt doorlopen en de beheersingsproef met goed gevolg hebt afgelegd, kun je aan de slag. Het abonnement van de Competentie Thermometer stelt je in staat om onbeperkt kijkwijzers en (deel)assessments af te nemen binnen je gewenste functieprofielen.

De kosten voor je abonnement bedragen € 429,- (ex. BTW) per jaar.

Commercieel gebruik

Indien je voor meerdere schoolbesturen wilt werken (al niet met met commercieel oogmerk), dan dien je over het recht tot commercieel gebruik te beschikken. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Laat je opleiden tot assessor
Ben je werkzaam in het onderwijs en beschik je over de juiste achtergrond? Schrijf je dan in voor onze assessortraining. Na het behalen van je examen kun je direct starten met het afnemen van je eerste assessment! Heb je nog iets meer overtuigingskracht nodig? Dan geven we online of op locatie graag een vrijblijvende presentatie.

Word assessor Plan een presentatie