Commercieel gebruik
Standaard kun je onze applicatie onbeperkt inzetten bij medewerkers of sollicitanten binnen de organisatie waarvoor je zelf werkt. Indien je dat graag bij iedere organisatie zou willen kunnen, dien je over het recht tot commercieel gebruik te beschikken.

Indien je gebruik wilt maken van de mogelijkheid om assessments af te nemen bij medewerkers die bij andere besturen in dienst zijn dan waar je zelf werkt, dan is daar aanvullende functionaliteit voor nodig. We hebben dit het commerciële gebruik genoemd, omdat dit het beste aansluit bij de manier waarop de meeste assessoren dit zullen gebruiken. Daarnaast bieden we nog een tweetal aanvullende mogelijkheden die je kunnen helpen aan (extra) opdrachtgevers. Hieronder leggen we uit voor wie dit is bedoeld en hoe het werkt.

Wanneer en voor wie?

  • Je bent zelfstandig adviseur of werkt voor een onderwijsadviesbureau en neemt voor één of meerdere schoolbesturen assessments af bij personeel van die besturen.
  • Je levert namens een overkoepelende samenwerking (of federatie) diensten aan één of meerdere schoolbesturen waarbij je zelf niet in dienst bent en je wilt bij die besturen assessments kunnen afnemen.
  • Je bent in dienst van een schoolbestuur, maar vindt het prettig om daarnaast ook bij andere besturen assessments te kunnen afnemen in het kader van uitruil, ontwikkeling of een ander doel.

Werking

Concreet kun je met de commerciële functionaliteit een onbeperkt aantal besturen en scholen aanmaken. Je verwerft hiermee het recht om ook bij personen met een andere werkgever dan jezelf assessments af te mogen nemen. Deze functionaliteit is inbegrepen bij het abonnement.

Laat je opleiden tot assessor
Ben je werkzaam in het onderwijs en beschik je over de juiste achtergrond? Schrijf je dan in voor onze assessortraining. Na het succesvol doorlopen van de training kun je direct starten met het afnemen van je eerste assessment. Benieuwd naar onze methode? Bekijk dan de video.

Word assessor Bekijk de video