Functieprofielen
Aan ieder assessment dat afgenomen wordt, ligt een functieprofiel ten grondslag. Als assessor bepaal je aan de hand van de branche waarin je werkt, welke functieprofielen voor jou relevant zijn.

Als assessor beschik je over minimaal één functieprofiel. Stel dat je als directeur van een basisschool alleen op je eigen school aan de slag gaat, dan is het functieprofiel leraar primair onderwijs wellicht voldoende voor je. Hieronder leggen we uit wanneer en voor wie het is interessant is om over meerdere functieprofielen te beschikken.

Wanneer en voor wie?

  • Je bent eigenaar of werkt voor een adviesbureau en neemt voor één of meerdere besturen assessment af bij medewerkers van die besturen.
  • Je levert diensten aan één of meerdere besturen waarbij je zelf niet in dienst bent en je wilt bij die besturen assessments kunnen afnemen.
  • Je bent in dienst van een bestuur, maar vindt het prettig om daarnaast ook bij andere besturen assessments te kunnen afnemen in het kader van uitruil, ontwikkeling of een ander doel.

Beschikbare functieprofielen

  • Functieprofiel leraar primair onderwijs;
  • Functieprofiel docent middelbaar beroepsonderwijs;
  • Functieprofiel leraar voortgezet onderwijs;

Laat je opleiden tot assessor
Ben je werkzaam in het onderwijs en beschik je over de juiste achtergrond? Schrijf je dan in voor onze assessortraining. Na het succesvol doorlopen van de training kun je direct starten met het afnemen van je eerste assessment. Benieuwd naar onze methode? Bekijk dan de video.

Word assessor Bekijk de video