De kosten van de training
Om onze applicatie te kunnen gebruiken, dien je de training tot assessor te doorlopen. Informatie voor de bijbehorende kosten vind je hieronder.

Achtergrondcheck en kwaliteitseisen

De kwaliteit van de assessoren die met onze applicatie werken is voor ons (en de andere assessoren) erg belangrijk. Je bepaalt namelijk deels hoe anderen over ons bedrijf denken. We stellen daarom eisen aan de mensen die onze app willen gebruiken. Buiten het feit dat je over de juiste achtergrond moet beschikken, vragen we je om onze training te volgen en de daarin opgenomen beheersingsproef met goed gevolg af te leggen. Indien je daarvoor slaagt, is er wat ons betreft voldoende bewijs dat je beschikt over de juiste vaardigheden om onze methode in de praktijk te kunnen toepassen.

Training via e-learning

Het theoretische gedeelte van de basistraining via e-learning kun je op ieder moment starten. Je kunt deze training overal volgen waar je toegang hebt tot een computer en tot het internet.

Na je inschrijving en je betaling ontvang je van ons een studiewijzer en inloggegevens voor het beveiligde supportcentrum. Je wordt stapsgewijs door de stof geleid. Vervolgens leg je de beheersingsproef af en stuur je de resultaten digitaal in. Deze worden door ons nagekeken.

Info en kosten training

  • Studiebelasting: 8 uur
  • Locatie: naar wens
  • Training via e-Learning: € 99,- (ex. BTW)
  • Jaarlijks abonnement: € 459,- (ex. BTW)
  • iPad (of andere tablet): niet inbegrepen
Overzicht opbouw en inschrijven training

Laat je opleiden tot assessor
Ben je werkzaam in het onderwijs en beschik je over de juiste achtergrond? Schrijf je dan in voor onze assessortraining. Na het succesvol doorlopen van de training kun je direct starten met het afnemen van je eerste assessment. Benieuwd naar onze methode? Bekijk dan de video.

Word assessor Bekijk de video