Over ons bedrijf
Het idee van de Competentie Thermometer zat al sinds 2008 in het hoofd van de grondlegger. Er vergde echter wat tijd totdat de mensen gevonden waren met voldoende kennis om de functieprofielen te ontwikkelen, te zorgen voor wetenschappelijke onderbouwing én het prototype van de webapplicatie te bouwen.

Zo ontstond ons bedrijf

Onze applicatie is gelanceerd in 2011, maar de weg er naar toe startte twee jaar eerder. Onderwijs Professionals (een samenwerkingsverband van zelfstandig adviseurs) hield zich al jaren bezig met onderwijsbegeleiding en -vernieuwing. Het afnemen van assessments was onderdeel van hun dagelijkse werkzaamheden. De manier waarop dat in de praktijk gebeurde, liet echter behoorlijk te wensen over. Vanaf dat moment werd 't interessant.

Meer informatie

Maak kennis met ons team
De Competentie Thermometer is ontstaan uit een fusie tussen een onderwijsadviesorganisatie en een internetbedrijf. We hebben onze krachten gebundeld om gezamenlijk de kwaliteit van het onderwijs naar een hoger plan willen tillen. We stellen ons graag aan je voor en vertellen waarom we doen wat we doen.

Oprichters en partners

Roland Philippo
Roland

Partner

Roland studeerde Onderwijskunde aan de Rijksuniversiteit van Leiden en volgde daarnaast diverse opleidingen op het gebied van primair en speciaal onderwijs.

Daniel Hoopman
Daniel

Partner

Daniel studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde bij Cornell University in New York zijn MBA in het HRM-vak.

Marten Wilmink
Marten

Partner

Marten studeerde Toegepaste Communicatiewetenschap aan de Universiteit Twente. Hij heeft veel ervaring opgedaan als webbouwer en projectmanager.

Kitty van der Veen
Kitty

Backoffice en support

Kitty is als manager van de backoffice en support medewerker de ware duizendpoot binnen de organisatie. Haar acuratesse en streven naar perfectie zijn belangrijke pijlers voor een goedlopende administratie. De toewijding aan klanttevredenheid zorgen ervoor dat ze altijd een stapje extra doet om tot de beste oplossing te komen.

Waar zouden we zijn zonder onze andere getalenteerde collega's? Maak snel kennis met de rest van ons team!

Bekijk ons hele team

Kom je bij ons werken?
Ons bedrijf is in een paar jaar uitgegroeid tot marktleider op het gebied van onderwijs-assessments. Dat geeft een positieve sfeer. We hebben allemaal een andere achtergrond en vormen daarom een succesvol team. Je wordt bij ons gemotiveerd om je kennis uit te breiden, je verantwoordelijkheid te nemen en -niet onbelangrijk- plezier te maken.

Openstaande vacatures

Ben je toe aan iets nieuws, maar staat jouw volgende baan er niet tussen? Probeer eens een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Lees het in ons blog
We schrijven op regelmatige basis over ons vakgebied. Meestal gaat dat over talentontwikkeling, human resource management en onderwijsgerelateerde zaken. Hieronder tref je de meest recente artikelen aan. Oudere artikelen lezen of je abonneren op aankomende publicaties kan via het blogoverzicht.

Pavlov

Roland Philippo 12 april 2021 17

Op jonge leeftijd liet mijn dochter zich in de weekends en in de vakanties ’s morgens graag goed verzorgen. Het ultieme ochtendgenot voor haar was om lekker lui op de bank te hangen, televisie te kijken en verwend te worden met een ontbijtje.

Lees dit blogitem

Leeractiviteiten

Roland Philippo 29 maart 2021 93

Een leeractiviteit is een bezigheid die een leerproces in gang zet. Dit wijst erop dat het primair het gedrag van de leerling betreft. Anders gezegd: een leeractiviteit is het gedrag van de lerende (de leerling) om een bepaald leerdoel te bereiken. Een didactische werkvorm daarentegen is gedrag van de leraar dat hij inzet om het leerdoel te bereiken. Hierbij is het belangrijk dat de leraar weloverwogen kiest voor bepaalde didactische werkvormen, rekening houdend met de leeromgeving, de leerstof en de leerling.

Lees dit blogitem

Zoek je iets anders of wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties? Neem dan een kijkje in ons blog.

Naar het blog

Laat je opleiden tot assessor
Ben je werkzaam in het onderwijs en beschik je over de juiste achtergrond? Schrijf je dan in voor onze assessortraining. Na het succesvol doorlopen van de training kun je direct starten met het afnemen van je eerste assessment. Heb je nog iets meer overtuigingskracht nodig? Dan geven we online of op locatie graag een vrijblijvende presentatie.

Word assessor Plan een presentatie