Modulaire opbouw van profielen

Roland Philippo 2445

De Competentie Thermometer is inmiddels verder doorontwikkeld. Eén van de belangrijkste wijzigingen is de uitbreiding met een flink aantal nieuwe assessmentprofielen. Voorheen was het alleen mogelijk om een volledig assessment af te nemen, bijvoorbeeld een volledig assessment voor leerkracht primair onderwijs en/of docent voortgezet onderwijs.

Daar is al weer enige tijd geleden verandering in gekomen. Zo kan de assessor nu bijvoorbeeld kiezen voor meerdere kijkwijzers, voor een profiel dat specifiek inzoomt op het primair proces al dan niet aangevuld met modules die informatie geven over de persoonlijkheid, de motivatie en de capaciteiten van de leraar of voor het volledige assessment. Hierdoor ben je nog beter in staat om op de achterliggende vraag van het assessment in te kunnen spelen.

Het resultaat is veelbelovend, het werken met losse 'modules' wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. Per situatie flexibel bepalen wat je nodig hebt aan instrumentarium zorgt er namelijk voor dat je onze methode zeer efficiënt kunt inzetten.

Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op.