Lees de publicaties uit ons blog
In ons blog schrijven we op onregelmatige basis over zaken die ons bezig houden. Soms gaan ze over ons bedrijf, maar vaker nog over ontwikkelingen die spelen binnen de vakgebieden onderwijs en human resources. Heel af en toe maken we een exotisch uitstapje. Hieronder vind je de publicaties van de afgelopen jaren.

Ervaringen van Mark van der Veen

Ervaringen van Mark van der Veen

Roland Philippo 14 december 2016 4267

BasisschoolLeerkrachtPrimair Onderwijs

"Niemand kan ontkennen dat de Competentie Thermometer een zeer nuttig en krachtig middel is dat leerkrachten aan kan zetten tot nadenken over het eigen gedrag en structuur biedt voor verdere ontwikkeling. Niet alleen is observeren m.b.v. deze methode objectiever dan een gebruikelijk klassenbezoek, ook de concrete tips die geautomatiseerd uit het rapport voortkomen, geven veel houvast." - Mark van der Veen.

Lees het artikel
Ervaringen van Renée van Eijk

De ervaringen van Renée van Eijk

Roland Philippo 14 november 2016 3972

BasisschoolLeerkrachtPrimair Onderwijs

"Ik was kleuter toen ik wist dat ik juf wilde worden. Natuurlijk veranderde dat nog. Fotomodel, journalist en stewardess passeerden de revue als droombaan. Om terug te komen bij de ambitie van juf. En daar sta je dan, voor een klas kinderen, elke dag." - aldus Renée van Eijk over haar carrière. Ik benaderde haar om in gesprek te gaan over goed onderwijs en effectief leerkrachtgedrag.

Lees het artikel