Daniel Hoopman
Daniel studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde bij Cornell University in New York zijn MBA Strategic Human Resources. Hij heeft als interim P&O’er bij meer dan 50 verschillende organisaties gewerkt.

Werkzaamheden

Gesterkt vanuit zijn praktijkervaring, is hij de grondlegger van het bedrijf. Daniel is in grote mate verantwoordelijk voor de inhoud en de wetenschappelijke onderbouwing van de methode. Maar hij houdt daarnaast veel andere ballen in de lucht. Hij geeft de klassikale trainingen en richt hij zich onder meer op de verkoop.

Contactgegevens

Daniel Hoopman
Account manager (partner)
Mobiel: 06 - 4625 7844
Telefoon: 075 - 614 8170
E-mail: daniel@ctmeter.nl

De laatste artikelen van Daniel
Hieronder tref je de meest recente blogartikelen aan die Daniel geschreven heeft.

Interviewen volgens STAR

Roland Philippo 4 juni 2020 7

In een eerder artikel schreven we over het gestructureerde interview. Omdat het in onze praktijk opvalt dat veel mensen het lastig vinden om de STAR-methode adequaat toe te passen, gaan we hier nogmaals op in, nu aan de hand van een concreet voorbeeld. Aandacht voor deze populaire en efficiënte methode is op zijn plaats, want gedrag uit het recente verleden blijft de beste voorspeller van toekomstig gedrag. Ook leggen we een relatie met de andere meetmethoden waar je bij het werken met De Competentie Thermometer gebruik van maakt.

Webapplicatie

Roland Philippo 14 april 2020 180

Officieel en met zekerheid werkt De Competentie Thermometer inderdaad alleen in een Safari browser op één van de meer recente modellen Apple iPad. We lichten graag het één en ander toe.

Klassenmanagement

Roland Philippo 14 april 2020 216

Googelen op 'klassenmanagement' levert heel wat resultaten op. Klassenmanagement is een concept dat inmiddels al bijna een halve eeuw oud is en nog steeds zeer actueel. Maar wie was nu eigenlijk de grondlegger?

Tijdelijke aanpassing van ons opleidingsaanbod

Roland Philippo 18 maart 2020 359

We willen je graag informeren over een tijdelijke aanpassing in de opleiding tot gecertificeerd assessor Competentie Thermometer als gevolg van de coronacrisis. De opleiding bestaat uit drie delen, namelijk een software-instructie, een theoriecomponent en een praktijkcomponent.