Daniel Hoopman
Daniel studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam en behaalde bij Cornell University in New York zijn MBA Strategic Human Resources. Hij heeft als interim P&O’er bij meer dan 50 verschillende organisaties gewerkt.

Werkzaamheden

Gesterkt vanuit zijn praktijkervaring, is hij de grondlegger van het bedrijf. Daniel is in grote mate verantwoordelijk voor de inhoud en de wetenschappelijke onderbouwing van de methode. Maar hij houdt daarnaast veel andere ballen in de lucht. Hij geeft de klassikale trainingen en richt hij zich onder meer op de verkoop.

Contactgegevens

Daniel Hoopman
Account manager (partner)
Mobiel: 06 - 4625 7844
Telefoon: 075 - 614 8170
E-mail: daniel@ctmeter.nl

De laatste artikelen van Daniel
Hieronder tref je de meest recente blogartikelen aan die Daniel geschreven heeft.

CAO HRM-beleid

Roland Philippo 13 februari 2015 3480

CAOHRMPO-RaadPrimair Onderwijs

Op basis van de CAO Primair Onderwijs dienen schoolbesturen uiterlijk in 2017 in hun HRM-beleid hebben vastgelegd dat zij gebruik maken van een gevalideerd instrument waarmee de didactische vaardigheden van de leraar in beeld gebracht worden. De Competentie Thermometer is zo’n instrument. In november 2014 stelde de PO-Raad de "Wijzer over Zien en Kijken" op. Het rapport brengt in beeld welke observatie-instrumenten momenteel veel in het primair onderwijs worden gebruikt.

NOT 2015

Daniel Hoopman 5 januari 2015 2500

NOT

Van 27 t/m 31 januari 2015 wordt de Nationale Onderwijstentoonstelling weer georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Op dé vakbeurs voor professionals in het onderwijs kunnen wij natuurlijk niet ontbreken. We presenteren de Competentie Thermometer bij stand 10.G070. Zien we je daar?

KBA-kijkwijzer

Roland Philippo 25 augustus 2013 8528

AmsterdamKBA

Hoe goed is een leraar? En op welke vlakken kan deze zich nog ontwikkelen? Voor Amsterdamse (adjunct-)directeuren, intern begeleiders en onderwijsprofessionals wordt het beantwoorden van die vragen vanaf nu een stuk eenvoudiger.

Vragen intake

Daniel Hoopman 12 februari 2013 3282

AssessmentIntake

De intake is een zeer belangrijk onderdeel van een assessment. De intake zorgt er voor dat de verdere procesgang naar behoren loopt en dat de -veelal uiteenlopende- verwachtingen van alle belanghebbenden vooraf duidelijk zijn en op elkaar afgestemd raken. Maar welke vragen stel je dan?