Basistraining in twee varianten
De klassikale basistraining wordt een aantal keer per jaar gegeven op onze opleidingslocatie in Zaandam en volg je samen met maximaal 14 assessoren. Sinds 2016 is de training ook via e-learning beschikbaar. Deze variant is op ieder moment te volgen. Beide varianten van de training zijn erkend door het Schoolleidersregister PO en opgenomen in haar aanbod formeel leren. Hieronder lees je meer over de inhoud en studiebelasting van beide trainingsvormen.

De klassikale basistraining
Klassikale training
De klassikale basistraining

De klassikale training wordt op regelmatige basis gegeven in onze professionele trainingslocatie in Zaandam. We leiden maximaal 14 assessoren tegelijkertijd op. De trainer verdeelt de groep in tweetallen die gezamenlijk in eigen tempo aan de hand van een werkboek door allerlei praktische vraagstukken en opdrachten werken. De trainer beoordeelt aan de hand van de beheersingsproef of je de methode in de praktijk kunt toepassen.

Inschrijven

De basistraining via e-learning
E-learningtraining
De basistraining via e-learning

De basistraining is sinds 2016 ook beschikbaar via e-learning voor mensen die erg vaardig zijn met de computer, iPad en internet. Je kunt deze training op elk moment starten en vanaf iedere locatie met internettoegang volgen. Je ontvangt van ons inloggegevens voor het beveiligde supportcentrum, wordt aan de hand van een studiewijzer stapsgewijs door de stof geleid en verzocht opdrachten te maken en reflectievragen te beantwoorden. Afsluitend leg je de beheersingsproef af en stuur je de resultaten digitaal in.

Inschrijven