Een overzicht van de kosten
Lees alles over de opbouw en prijsstelling van De Competentie Thermometer.

Assessor worden
Werk je op een school of bij een onderwijsadviesbureau en overweeg je om zelf assessor te worden? Ons prijsmodel is opgebouwd uit eenmalige en jaarlijkse kosten. Je kiest zelf de functieprofielen en aanvullende opties waar je over wilt beschikken.

Als assessor kun je voor een vast (laag) bedrag onbeperkt assessments afnemen binnen je eigen schoolbestuur en daarbuiten.

Meer over abonnement

Om onze applicatie te kunnen gebruiken, dien je de training tot assessor te doorlopen.

Meer over trainingen

Wij hebben de meest vervulde functies (beroepen) uit het Nederlandse onderwijs opgenomen in onze applicatie.

Meer over functieprofielen

Ondersteuning door échte mensen
Dat klinkt misschien gek, maar je vragen worden niet door een computer of iemand in een callcenter beantwoord. We vinden het belangrijk dat je per e-mail of telefoon geholpen wordt door kundige mensen. Achtergrondinformatie, onderbouwing en veelgestelde vragen hebben we opgenomen in ons (besloten) supportcentrum. Wil je iets weten? We helpen graag!

We zijn er om je te helpen. Wist je het volgende al?

Gratis toegang tot supportcentrum

Onze assessoren krijgen gratis toegang tot ons supportcentrum. Je kunt ook de iPad-app gebruiken om een vraag in te sturen.

Support

Veelgestelde vragen over onze prijzen
Sommige vragen horen we vaker. De meestgestelde vragen over onze kosten, hebben we voorzien van antwoorden en hieronder opgenomen. Zit jouw vraag er niet tussen? Onze afdeling Sales staat je graag te woord.

Kan ik de app gratis proberen?

Nee, dat kan niet. Echter, we vinden het wél belangrijk dat we de functionaliteit van de app uitleggen en je vragen kunnen beantwoorden. Dat doen we graag via een online demonstratie (kijk vanaf je eigen computer mee op ons scherm) of via een vrijblijvende presentatie. En dat is uiteraard gratis…

Betaal je jaarlijks voor je abonnement of is dit een eenmalig bedrag?

Nadat je de training met goed gevolg hebt afgelegd, beschik je over een abonnement. Dit stelt je in staat om onbeperkt kijkwijzers en (deel)assessments af te nemen binnen de functieprofielen waarover je beschikt. Je betaalt hiervoor jaarlijks een bedrag.

Indien je voor meerdere schoolbesturen wilt werken (al niet met commercieel oogmerk), dan kun je het commerciële gebruiksrecht aanvragen. Daarmee komt ook functionaliteit beschikbaar voor gebruik met meerdere assessoren binnen een organisatie.

Kan ik mijn eigen iPad gebruiken? Krijg ik dan korting?

De aanschaf van de iPad is niet inbegrepen in de prijs van de training. Wel bieden we de optie aan om tegen meerprijs de nieuwste iPad voor je te bestellen. Dat is handig als je nog geen iPad hebt of er zeker van wilt zijn dat de app van Competentie Thermometer goed werkt. Indien je zelf over een recente iPad beschikt, dan kun je deze gewoon gebruiken.

Hoe werkt verlenging en opzegging?

Je betaalt een abonnement om voor een periode van één jaar toegang te krijgen tot de Competentie Thermometer. Wij verlengen dit abonnement één maand voor het verstrijken van het lopende jaar en je kunt het tot die tijd kosteloos opzeggen. Indien je opzegt binnen de laatste maand van je abonnement of pas bij ingang van de nieuwe abonnementsperiode, vindt er geen restitutie van betaalde abonnementsgelden plaats.

Heb je een andere vraag? Onze afdeling Sales helpt je graag!

Contact opnemen

Laat je opleiden tot assessor
Ben je werkzaam in het onderwijs en beschik je over de juiste achtergrond? Schrijf je dan in voor onze assessortraining. Na het succesvol doorlopen van de training kun je direct starten met het afnemen van je eerste assessment. Benieuwd naar onze methode? Bekijk dan de video.

Word assessor Bekijk de video